Transport

VTS Transport & Logistics verzorgt temperatuur gecontroleerd transport en logistieke diensten met een specialisatie in farma- en healthcare producten. Wij verzorgen al jarenlang het transport voor toonaangevende farmaceutische bedrijven in Europa.

Snel, betrouwbaar en optimaal bereikbaar

Wij werken met vakbekwame medewerkers, geavanceerde ICT oplossingen en een gestroomlijnd proces. Daardoor zijn we in staat om optimale bereikbaarheid, snelheid en betrouwbaarheid met betrekking tot ons transport te garanderen. Dat borgen we door te werken met:

  • Meer dan 500 gemotiveerde en betrokken medewerkers
  • Efficiency door FTL en LTL diensten binnen heel Europa, alles conform de GDP richtlijnen
  • Korte communicatielijnen; als klant van VTS heeft u één contactpersoon die de order monitort en u snel kan voorzien van actuele statusupdates en statistieken.
Meer over ons
VTS transport logistics planning

Jong en modern wagenpark

VTS Transport & Logistics beschikt over een jong en modern wagenpark dat bestaat uit meer dan 225 trucks en trailers. Onze vloot verkeert altijd in perfecte conditie en voldoet aan de actuele eisen. Dit zorgt voor een maximale performance en minimale vertraging onderweg. Duurzaamheid is gegarandeerd door de inzet van moderne motoren met een minimale milieubelasting.

Contact

Temperatuur gecontroleerd transport

VTS maakt gebruik van FRC-gecertificeerde koeltrailers die uitgerust zijn met degelijke koelunits van Thermoking. Hierdoor zorgen wij voor een stabiele temperatuur tijdens het transport. Dat borgen we door 24/7 alarmopvolging en realtime temperatuurgrafieken. Met dual-temp trailers kunnen wij twee verschillende temperaturen instellen in een trailer. Maximale flexibiliteit en lage kosten per zending zijn hiervan het resultaat.

Meer informatie

Veiligheid van uw zending

De veiligheid van uw zending staat bij ons voorop. Dat garanderen we door:

  • Trucks met alarm en GPRS volgsysteem
  • Trailers met speciale SCM goedgekeurde sloten
  • Gebruik te maken van beveiligde parkings
  • In company trainingen op veiligheid

Wij beschikken over ADR-gecertificeerde chauffeurs en trucks.

Meer info over track & trace
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354