Warehouse België

Het speciale farma warehouse van 11.000 m2 in België biedt verschillende mogelijkheden. Het warehouse in Neder-over-Heembeek (Brussel) ligt centraal in België en de Benelux. De lijntjes met de warehouses en control tower in Boxmeer zijn kort waardoor we altijd de maximale service kunnen bieden aan onze klanten.

Temperatuur gecontroleerd warehouse

In dit hoogwaardige warehouse komt een combinatie van temperatuur-gecontroleerde cross-docking en opslag onder één dak samen. Er zijn verschillende temperatuurniveaus aanwezig die continu gemonitord worden.

  • Opslag:
    Ambient (+15 tot +25 °C) en Cold (+2 tot +8 °C)
  • Cross-docking:
    Ambient (+15 tot +25 °C) en Cold (+2 tot +8 °C)

Verder is er in het warehouse ook nog een speciale ruimte waar controlled- drugs onder de juiste beveiligingen temperatuur worden opgeslagen.

De complete supply chain

We bieden als fullservice partner vanuit ons warehouse in België zowel internationaal transport binnen Europa, last-mile distributie in de Benelux en warehousing aan. Wij merken dat er steeds meer behoefte is aan een partij die alles zorgvuldig uit handen kan nemen en wij kunnen dit aan u bieden.

Neem contact met ons op
Key Accountmanager

Veiligheid en kwaliteit

Iedere stap in de supply chain wordt gescand en gevolgd. Speciale software stelt ons in staat het hele warehouse en distributieproces en de controle efficiënt en effectief in te richten. Zo zorgen de systemen dat alles op de juiste plek op het juiste moment aanwezig is. In ons warehouse in Neder-over-Heembeek, maar ook onderweg, naar de vele Europese bestemmingen. Alles is gekoppeld aan een geavanceerd alertsysteem, in de opslag, tijdens de overslag en onderweg. Uw waardevolle producten zijn daardoor altijd in goede handen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Onze medewerkers worden uitvoerig getraind volgens de GPD- en GMP-richtlijnen. Zij weten allemaal hoe belangrijk veiligheid en efficiency is. Ze werken onder verantwoordelijkheid van een kwaliteitsafdeling. Daarnaast zorgen de geavanceerde technologieën en innovatieve software voor 24/7 controle. Veiligheid, stiptheid en efficiency is in alle processen gewaarborgd.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden

Neem contact met ons op
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354