Farma

VTS Transport & Logistics is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerd transport en opslag van farma- en healthcare producten. Daarbij werken wij volledig volgens de GDP-richtlijnen. Met een nieuw, uiterst geavanceerd warehouse in Boxmeer breiden we ons portfolio van logistieke diensten voor medische en farmaceutische bedrijven verder uit.

Dé specialist in farmaceutisch transport & opslag

VTS ademt farma en verzorgt al jaren het transport voor toonaangevende farmaceutische bedrijven door heel Europa. Daarnaast verzorgen wij in ons eigen, geavanceerde warehouse de op- en overslag van farma- en healthcare producten. Daarbij borgen we de productkwaliteit door te handelen volgens GDP-richtlijnen, ISO-certificering, 100% temperatuurscontrole en optimale veiligheid. Zo garanderen wij dat u volledig ontzorgd wordt en dat uw producten hun bestemming snel, veilig en onder de juiste conditie bereiken.

Referenties

Europa’s meest geavanceerde healthcare warehouses

VTS Transport & Logistics heeft nieuwe en geavanceerde healthcare warehouses. Daar worden farmaceutische producten uiterst veilig (GDP-richtlijnen) in een temperatuur gecontroleerde en gevalideerde omgeving opgeslagen. In het warehouse hebben we de beschikking over verschillende temperatuurzones, waaronder 2-8°C en 15-25°C. U kunt er van op aan dat farma- en healthcare producten in onze warehouses in Boxmeer en België met zorg behandeld worden waardoor de kwaliteit optimaal is.

Meer over logistiek

Uiterst veilig

Ruim 95% van de transporten die wij verzorgen zijn transporten voor de farmaceutische industrie. Bij VTS heeft u altijd de garantie dat uw producten veilig en schoon worden opgeslagen en vervoerd.

Interesse? Neem gerust contact op!

Wanneer u kiest voor VTS Transport & Logistics, dan kiest u voor de nummer één in temperatuur gecontroleerd transport en opslag van farmaceutische producten. Dankzij een hoge mate van automatisering, professionele medewerkers, efficiëntie, flexibiliteit en innovatie zijn wij in staat om u de volledige zorg rondom transport, opslag en handling van farma- en healthcare producten uit handen te nemen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag met farma transport.

Contact
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354