Farma

VTS Transport & Logistics is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerd transport en opslag van farma- en healthcare producten. Daarbij werken wij volledig volgens de GDP-richtlijnen. Met onze moderne, uiterst geavanceerde warehouses in Nederland en België bieden we een breed scala aan logistieke diensten voor medische en farmaceutische bedrijven. Daarnaast verzorgen we temperatuur-gecontroleerd transport & last-mile distributie.

Dé specialist in farmaceutisch transport & opslag

VTS ademt farma en verzorgt al jaren het transport voor toonaangevende farmaceutische bedrijven door heel Europa. Daarnaast verzorgen wij in ons eigen, geavanceerde warehouses de op- en overslag van farma- en healthcare producten. Daarbij borgen we de productkwaliteit door te handelen volgens GDP-richtlijnen, ISO-certificering, 100% temperatuurscontrole en optimale veiligheid. Zo garanderen wij dat u volledig ontzorgd wordt en dat uw producten hun bestemming snel, veilig en onder de juiste conditie bereiken.

Referenties

Europa’s meest geavanceerde healthcare warehouses

VTS Transport & Logistics heeft nieuwe en geavanceerde healthcare warehouses. Daar worden farmaceutische producten uiterst veilig (GDP-richtlijnen) in een temperatuur gecontroleerde en gevalideerde omgeving opgeslagen. In de warehouses hebben we de beschikking over verschillende temperatuurzones, waaronder -20°C, 2-8°C en 15-25°C. U kunt er van op aan dat farma- en healthcare producten in onze warehouses in Boxmeer en België met zorg behandeld worden waardoor de kwaliteit optimaal is.

Meer over logistiek

Uiterst veilig

De transporten die wij verzorgen zijn transporten voor de farmaceutische industrie. Bij VTS heeft u altijd de garantie dat uw producten veilig en schoon worden opgeslagen en vervoerd.

Interesse? Neem gerust contact op!

Wanneer u kiest voor VTS Transport & Logistics, dan kiest u voor de nummer één in temperatuur gecontroleerd transport en opslag van farmaceutische producten. Dankzij een hoge mate van automatisering, professionele medewerkers, efficiëntie, flexibiliteit en innovatie zijn wij in staat om u de volledige zorg rondom transport, opslag en handling van farma- en healthcare producten uit handen te nemen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag met farma transport, opslag en logistieke diensten.

Contact
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354