Value added services (GMP)

VTS biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van (her)verpakken en (her)etiketteren. We hebben uitgebreide GMP mogelijkheden in onze moderne warehouses en GMP area’s. Hierdoor kunnen we snel en flexibel reageren op wijzigingen in regelgeving of in de markt die van toepassing zijn op uw farmaceutische producten. Kwaliteitswaarborging in de farmaceutische industrie vereist een constante bewaking van regelgeving en kwaliteitsnormen.

Etiketteren en (her)verpakken bij VTS

Ons toegewijde en GMP getrainde team gaat voor u aan de slag in onze speciaal ingerichte GMP ruimtes, zowel in een ambient als gekoelde omgeving binnen onze warehouses. Zij kunnen de oorspronkelijke verpakking van farmaceutische producten vervangen conform uw wensen of bijsluiters en labels vervangen zodat uw producten voldoen aan de huidige regelgeving en eisen. We kunnen onze GMP diensten geheel aanpassen aan de wensen, behoeften en regelgeving.

Neem contact op

GMP- en GDP-certificering

VTS Transport & Logistics is volledig GMP en GDP gecertificeerd. Onze medewerkers zijn getraind en we zorgen ervoor dat we aan de wettelijke vereisten en kwaliteitsnormen voldoen. Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke onderdelen binnen onze dienstverlening.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze GMP diensten? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354