Last-mile farma (GDP) distributie

Door ons uitgebreide last mile netwerk leveren we dagelijks in de gehele Benelux vanuit onze warehouses in Nederland en België. We bezorgen de farmaceutische producten temperatuur gecontroleerd tot aan de eindgebruiker. We gaan naar groothandelaren, apotheken, artsen, ziekenhuizen, zorginstellingen, dierenartsen, vaccinatiecentra en rechtstreeks naar patiënten thuis. Tijdens onze last mile farma distributie houden we van begin tot eind zicht en controle over de kwaliteit, temperatuur en veiligheid.

B2B farma distributie

We houden tijdens het uitvoeren van onze last-mile diensten altijd controle op het tijdig en correct leveren van farmaceutische producten. Wij begrijpen de hoge standaard van de farmaceutische industrie en de opslag en overslag van onze diensten is daar dan ook geheel op ingericht. Met de multi temperatuur gecontroleerde voertuigen en een modern en geavanceerd farma warehouse kunnen wij altijd een hoge kwaliteit garanderen. Omdat we ook internationaal transport en warehousing aanbieden zijn de mogelijkheden grenzeloos. We voeren alles uit volgens de GDP en GMP-richtlijnen en met de flexibiliteit die u vraagt. Zorgdragen doen we graag en waarom dan niet tot aan de voordeur van uw afnemer.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Veiligheid van uw goederen

Door onze jarenlange kennis en ervaring met internationaal farma transport begrijpen wij dat farmaceutische goederen en medische hulpmiddelen de beste zorg verdienen. We waarborgen de veiligheid van uw producten tijdens het hele proces.

    • Volledig GDP compliant (o.a. op- en overslag onder GDP condities en GDP getrainde chauffeurs)
    • Temperatuur gecontroleerde bi-temp busjes en bakwagens
    • Temperatuurranges 2-8°C en 15-25°C
    • Digitale temperatuurrapporten
    • 24/7 controle

Meer informatie

Heeft u vragen over last mile farma distributie of over een van onze andere services? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Last mile farma distributie apotheek

Onze certificeringen

VTS transport & Logistics beschikt over diverse certificeringen:

Bel ons op +31 (0)485 - 575 354