Last-mile farma (GDP) distributie

Als vernieuwende organisatie blijven we ons ontwikkelen om zo beter aan te sluiten bij de wensen en uitdagingen van onze opdrachtgevers en de veranderende wereld. De vernieuwing uit zich in de breedte, door het bieden van aanvullende services, maar ook in de uitbreiding van onze core-service: transport. Met last mile farma distributie ontzorgen we onze opdrachtgevers en verzorgen we de complete supply chain. Wij brengen alle farmaceutische middelen tot aan de eindgebruiker; zoals aan de apotheek, het ziekenhuis en de huisarts.

last-mile farma distributie

We hebben onze dienstverlening uitgebreid met last mile farma distibutie omdat we hiermee twee grote uitdagingen tackelen. Tijdig en correct leveren zijn al jaren onze beweegredenen, het voelt natuurlijk voor ons om dit door te voeren tot aan de last mile farma distributie. Daarnaast behoeft de complete supply chain voor de farmaceutische industrie natuurlijk meer aandacht dan voor veel andere industrieën. Onze opslag en overslag is daar geheel op ingericht, met multi temperatuur gecontroleerde busjes en bakwagens en een modern en geavanceerd farma warehouse. Alles volgens de GDP en GMP-richtlijnen en met de flexibiliteit die u vraagt. Zorgdragen doen we graag en waarom dan niet tot aan de voordeur van uw afnemer.

Contact

Veiligheid van uw goederen

  • Volledig GPD compliant
  • Temperatuur gecontroleerde bi-temp busjes en bakwagens
  • Temperatuurranges 2-8°C en 15-25°C
  • Temperatuurrapporten
  • Op- en overslag onder GDP condities
  • GDP gecertificeerde chauffeurs
Contact

Meer informatie

Heeft u vragen over last mile farma distributie of een van onze andere services? Neemt u contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354