Healthcare warehouses

VTS heeft verschillende moderne healthcare warehouses. Deze innovatieve panden zijn opgedeeld in temperatuurgecontroleerde zones, geheel opgezet volgens de GPD-richtlijnen en GMP-richtlijnen. Deze gevalideerde omgeving is ingericht op de uitdagingen van nu en die van de toekomst.

Inspelen op ontwikkeling en innovatie

Met onze moderne healthcare warehouses sluiten we aan bij de hedendaagse behoeftes, maar we spelen vooral in op de ontwikkelingen van de nabije en verdere toekomst. Fullservice partnership is key. Wij geven onze opdrachtgevers alle mogelijkheden om zich volledig te wijden aan hun eigen focus: de ontwikkeling van geneesmiddelen. Het goede contact met onze opdrachtgevers en onze constante groei maakt dat we bijtijds in kunnen spelen op ontwikkelingen in de markt.

 

Pharma warehouse logistics VTS boxmeer

Fullservice partnership

Transport, opslag en overslag staat al jaren centraal bij VTS. We werken met verschillende temperatuurgecontroleerde zones, in de healthcare warehouses en natuurlijk ook tijdens onze transporten. Daarnaast verzorgen we de activiteiten die nodig zijn om de farmaceutische middelen veilig, duidelijk en compleet over te kunnen dragen aan de afnemers. denkt u aan:

  • Seconday Packaging & Labelling en Asembly Procedure Tray
  • Postponent Packaging
  • Serialization
  • Order to Cash
  • Repackaging and relabelling (GMP)
Neem contact met ons op

Veiligheid en Efficiency

Door al deze diensten onder te brengen bij een fullservice partner loopt u geen risico’s. De services van VTS vangen ook de pieken en dalen op en dat geeft u rust. Onze medewerkers zijn vakmensen, getraind en ze werken onder verantwoordelijkheid van Responsible Persons. Daarnaast zorgen de geavanceerde technologieën en innovatieve software voor 24/7 controle. Veiligheid, stiptheid en efficiency is in alle processen gewaarborgd.

Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Wij nodigen u van harte uit in onze healthcare warehouses in Nederland en België.

Maak een afspraak
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354