Pharmaceutical transport

VTS is al sinds 1981 gespecialiseerd in pharmaceutical transport. Uw medische middelen worden onder veilige omstandigheden vervoerd. In onze geavanceerde warehouses is alle ruimte voor opslag, overslag en aanvullende services.

Speerpunten pharmaceutical transport

Medische middelen vragen om een nauwkeurige behandeling. Sinds 1981 is VTS gespecialiseerd in pharmaceutical transport binnen Europa. We werken enkel met goed opgeleide chauffeurs die zorgvuldig omgaan met de lading en begrijpen dat temperatuur, veiligheid en stiptheid belangrijke speerpunten zijn van het pharmaceutical transport. We bieden ook uitgebreide logistieke diensten aan zoals warehousing, value added services en gmp mogelijkheden. Dit alles doen we geheel temperatuur-gecontroleerd in onze geavanceerde pharmaceutische warehouses.

Temperatuurgecontroleerd transport

De trailers van VTS voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn speciaal ingericht voor het vervoer van medische middelen. De chauffeurs rijden met koeltrailers of dual-temp trailers. Alle stappen in de supply chain, dus ook het transport, worden nauwlettend gevolgd en geregistreerd. De Navitrans en Navision software van Microsoft zorgt voor een efficiënte en veilige inrichting van de processen en een nauwkeurige controle. Het alertsysteem staat ook direct in verbinding met het pharmaceutical transport. De chauffeurs weten wat hen te doen staat als het systeem een waarschuwing afgeeft, ook staan zijn direct in contact met medewerkers in het warehouse. Wij garanderen dat uw producten hun bestemming snel, veilig en onder de juiste temperatuur hun bestemming bereiken.

Complete servicepartner

We bieden een fullservice oplossing. We bieden internationaal transport, last mile distributie en warehousing services aan. Naast de op- en overslag van pharmeceutische middelen, zorgen we desgewenst voor aanvullende services, zoals:

  • Seconday Packaging & Labelling en Asembly Procedure Tray
  • Postponent Packaging
  • Serialization
  • Order to Cash
  • GMP

Pharmaceutical transport volgens de richtlijnen

Onze professionals werken geheel volgens de GPD-richtlijnen en GMP-richtlijnen onder Responsible Persons. We kunnen met trots zeggen dat ons team in alle processen veiligheid, stiptheid en efficiency waarborgt.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens kijken bij ons in de warehouses en onze fleet. U bent van harte welkom.

Maak een afspraak
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354