Over ons

VTS Transport & Logistics is gevestigd in Boxmeer en is opgericht in 1981. Het bedrijf startte ooit met één truck in Oeffelt, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf dat gespecialiseerd is in transport en opslag van overwegend farmaceutische producten.

Professioneel en persoonlijk

De professionaliteit van een multinational, maar de betrokkenheid van een Brabants familiebedrijf. Op die manier fungeren wij graag als uw betrouwbare partner in logistiek en opslag. Persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit zijn daarbij essentieel. Wij denken dan ook graag met u mee over hoe u uw klanten zo optimaal mogelijk kunt bedienen. Daarbij zijn de communicatielijnen kort, waardoor u profiteert van snelle en duidelijke communicatie.

Onze referenties

Groots in warehousing en transport

VTS Transport en Logistics bedient al ruim 30 jaar toonaangevende bedrijven in de farmaceutische industrie. Dat doen we met behulp van deskundige vakmensen, hoogwaardige techniek en modern materiaal. Wij beschikken over:

  • Deskundige en getrainde vakmensen
  • Een moderne vloot die bestaat uit 150+ trucks en trailers.
  • Ruim 30.000+ m2 opslagcapaciteit in zowel Boxmeer als Goleniów (Polen)
  • Gevalideerde warehouses en cross-docking oplossingen

Onze certificeringen

VTS transport & Logistics beschikt over diverse certificeringen:

  • GDP
  • ISO 9001
  • Groothandelsvergunning
  • TAPA

Automatisering en innovatie

VTS streeft naar een betrouwbaar en transparant partnership met u als klant. Door te werken met vakmensen, een hoge mate van automatisering, innovatieve oplossingen en gestroomlijnde processen zijn we in staat om u als klant optimaal te ontzorgen op het gebied van temperatuur gecontroleerd transport en opslag. Daarbij hebben we niet alleen oog voor onze business, maar ook voor het milieu. Door die zaken te combineren streven we naar hoogwaardige kwaliteit, optimale veiligheid, uiterste betrouwbaarheid en maximale performance. Iedere dag weer.

Neem direct contact op
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354