Distributie van veterinaire producten, wij helpen u graag!

Vragen uw veterinaire producten om vervoer volgens de geldende (GDP) normen? Dan bent u bij VTS aan het goede adres. We hebben veel ervaring in distributie van farmaceutische producten en passen het vervoer en de logistieke dienstverlening geheel aan op uw wensen en behoeften. Daarnaast transporteren we van en naar groothandels, producenten of bijvoorbeeld dierenartspraktijken. VTS zorgt ervoor dat het transport van diergeneesmiddelen op de juiste, kwalitatieve manier plaatsvindt volgens de strenge normen. Daarom zijn we naast specialist in distributie van human health producten ook in de diergeneesmiddelenindustrie dé transport en logistiek partner.

Complete service

 • Iedere gewenste temperatuur

  We verzorgen temperatuur gecontroleerd koel, vries en ambient transport en opslag tussen de -15 en +25 °C. Tijdens het transport is er ook een combinatie van verschillende temperaturen mogelijk door middel van het gebruik van verschillende compartimenten.

 • GDP gecertificeerd

  Zowel ons wagenpark als onze chauffeurs zijn GDP gecertificeerd

 • Geen lading te klein of te groot

  Van busje tot trailer, voor iedere lading kunnen wij het juiste transport bieden.

 • Door heel Europa actief

  Wij transporteren door heel Europa en bieden veel verschillende transportmogelijkheden

Neem contact met VTS op
Distributie van veterinaire producten

Nieuwe ontwikkelingen in dierengeneesmiddelen distributie

Door de komst van de Verordening Dierengeneesmiddelen (VMR) zal er wellicht veel veranderen voor uw bedrijf. De Good Distribution Practices (GDP) gaan vanaf 2022 gelden voor diergeneesmiddelen en grondstoffen. Een van de punten is dat er aan een groothandelsvergunning en een GDP-inspectie/certificaat gekoppeld wordt. Om aan de GDP eisen voor vervoer, opslag en overslag van diergeneesmiddelen te kunnen voldoen hebben wij verschillende certificeringen en volgen onze medewerkers verschillende trainingen. Hierdoor kunnen we uw producten altijd op een veilige manier behandelen en vervoeren.

Distributie van veterinaire producten scannen

Meer informatie

Door onze jarenlange ervaring in de farmaceutische markt weten wij dat de distributie een belangrijk onderdeel is in het gehele proces om de kwaliteit van uw producten te kunnen waarborgen. Het brede scala aan mogelijkheden waarover wij beschikken maakt het mogelijk om voor uw het juiste pakket aan te bieden. Heeft u vragen over de distributie of opslag van veterinaire producten? Neem zeker contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact op
Transport GDP pharma veterinair
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354