Pharma warehouses

De pharma warehouses van VTS zijn binnen Europa de meest geavanceerde healthcare warehouses. De moderne gebouwen bieden geavanceerde opslag- en overslagruimtes, in een geheel gevalideerde omgeving. Alles is volledig temperatuur-gecontroleerd, opgedeeld in verschillende zones. Hiermee bieden we de farmaceutische industrie de meest moderne en vooruitstrevende oplossing voor de distributie-uitdagingen van nu en van de toekomst.

Verschillende temperatuurzones

In onze pharma warehouses bevinden zich verschillende temperatuur zones. We bieden ambient opslag (+15°C tot +25°C) en koelopslag (+2°C tot +8°C). Het is ook mogelijk om in onze magazijnen producten op te slaan bij -20°C en -40°C. In ons nieuwe magazijn is een speciale zone (Freezer Farm) beschikbaar voor de opslag van farmaceutische producten -80°C.

De temperatuur in al onze magazijnen wordt voortdurend gecontroleerd en geregistreerd. Ook onze cross-docking zones zijn verdeeld in verschillende temperatuurzones, waardoor wij uw producten zonder temperatuurschommelingen kunnen laden of lossen. We garanderen daarmee een veilige en passende op- en overslag. Met speciale software dragen wij zorg voor de controle, beveiliging, documentatie en het rapporteren van de processen. De GPD-richtlijnen en GMP-richtlijnen staan hierbij altijd centraal.

Warehousing en aanvullende services

De farmaceutische industrie richt zich steeds meer op de kerntaken: kwalitatieve geneesmiddelen ontwikkelen. Aanvullende werkzaamheden worden daarom vaker bij een betrouwbare partner neergelegd. VTS verzorgt in de pharma warehouses ook diensten als:

  • Seconday Packaging & Labelling en Asembly Procedure Tray
  • Postponent Packaging
  • Serialization
  • Order to Cash
  • GMP Etiketteren en (her)verpakken

Wilt u meer weten over de aanvullende werkzaamheden, neem dan zeker contact met ons op.

Neem contact op

VTS Team

We werken enkel met de beste professionals. Onze medewerkers krijgen specialistische training en alle werkzaamheden worden nauwlettend gemonitord. We zijn trots op onze pharma warehouses, maar vooral ook op het geweldige team dat veiligheid, stiptheid en efficiency in alle processen waarborgt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354