ADR transport en PGS15 opslag

Bent u op zoek naar een specialist die u een logistieke oplossing voor farmaceutische PGS15 producten kan bieden? VTS biedt volledige supply chain oplossingen en voldoet aan alle richtlijnen op het gebied van transport en opslag van gevaarlijke stoffen.

Opslag van gevaarlijke stoffen

VTS begrijpt de waarde van veiligheid en daarom bieden wij ADR-opslag voor farmaceutische producten volgens alle veiligheidsvoorschriften. Onze opslagfaciliteiten zijn ontworpen om de veiligheid van de producten en onze medewerkers altijd te waarborgen. In ons moderne warehouse hebben we een gespecialiseerde opslagruimte die aan de PGS-15-richtlijnen voldoet. We bieden hier temperatuur gecontroleerde opslag voor gevaarlijke stoffen (Class 2,3,4,5,6,8,9, CMR):

  • Gevaarlijke stoffen (+2°C- + 8°C)
  • Gevaarlijke stoffen (+15°C- + 25°C)

Wij waarborgen de veiligheid en kwaliteit van uw producten

Onze medewerkers zijn getraind én gecertificeerd en hebben ervaring met het werken met gevaarlijke stoffen. Ze begrijpen de risico’s en weten hoe ze deze moeten minimaliseren. We zorgen ervoor dat ze beschikken over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en we zorgen voor voldoende ventilatie in onze opslagruimtes.

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw farmaceutische producten veilig worden opgeslagen en vervoerd. Neem contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen bij het opslaan en vervoeren van uw gevaarlijke goederen (PGS-15). We leveren graag een bijdrage aan het waarborgen van de veiligheid van uw producten.

Contact opnemen
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354