Vries- en koelopslag voor farmaceutische producten

VTS Transport & Logistics is een professionele partner die met zorg de vries en koelopslag voor uw farmaceutische en medische producten kan verzorgen.

VTS  biedt de mogelijkheid om uw hoogwaardige producten op te slaan in onze geconditioneerde warehouses voor onder andere koel- en vriesopslag. Uw producten worden op de juiste temperatuur bewaard en de temperatuur wordt 24/7/365 gemonitord, zodat de kwaliteit van uw producten altijd gewaarborgd blijft.

Onze warehouses beschikken over ruime coldstores (+2°C tot +8°C). Ook opslag op diepvriestemperaturen (-80°C, -45°C tot  -20°C) is mogelijk.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden

Vriesopslag voor farmaceutische producten

We hebben verschillende vriescellen en vriezers beschikbaar in onze moderne warehouses. We beschikken over:

  • Vriesopslag in vriescel van -45°C tot -20°C
  • Vriesopslag in vriescel -45°C
  • Freezerfarm met ultra low vriezers -80°C

Koelopslag voor farmaceutische producten

Wij kunnen uw producten ook opslaan in onze coldstores. In onze warehouses hebben we verschillende zones die gekoeld worden. Wij beschikken over:

  • Koelopslag in koelcel van +2°C tot +8°C
  • Koelopslag in koelcel voor gevaarlijke goederen (PGS15) van +2°C tot +8°C

De verschillende temperatuurzones voldoen aan alle eisen (GDP) om de hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden te garanderen. Ook wordt de temperatuur hier 24/7 gemonitord.

100% temperatuurcontrole en kwaliteitsbewaking

Onze warehouses zijn voorzien van geconditioneerde expeditie area’s voor het laden en lossen. Uw producten worden dus altijd in een closed cold chain behandeld. Vervolgens worden de producten naar de ruimte met de desbetreffende temperatuurconditie gebracht. Zodanig kunnen alle handling activiteiten op gekoelde condities plaatsvinden. Alle ruimtes zijn gevalideerd en voorzien van gekalibreerde sensoren.

Onze warehouses voldoen aan alle wettelijke eisen die zijn gesteld. De (tijdelijke) opslag  van uw farmaceutische producten verzorgen wij volledig conform de GDP-richtlijnen. Onze speciaal opgeleide medewerkers stellen alles in het werk om correct, veilig en vertrouwd om te gaan met uw producten.

Wilt u meer weten over vries- en/of koelopslag? Neem contact op, wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354