Logistics

VTS Transport & Logistics is actief in warehousing en logistieke dienstverlening. In totaal beschikken we over meer dan 45.000 m2 opslagcapaciteit en meer dan 8.000 m2 crossdock en blijven we uitbreiden. Onze warehouses zijn de meest geavanceerde healthcare warehouses van Europa. Daar worden uw producten uiterst veilig in een temperatuur gecontroleerde en gevalideerde omgeving opgeslagen. Onze warehouses staan in Boxmeer (Nederland) en Neder-over-Heembeek (België).

Europa’s meest geavanceerde healthcare warehouses

In onze uiterst moderne magazijnen kunnen wij de op- en overslag en bijkomende handeling van uw goederen verzorgen. Daarbij hebben wij een focus op logistics voor uw farmaceutische en healthcare producten. Uw zending wordt conform uw eisen behandeld, waardoor de kwaliteit op het gebied van temperatuur, veiligheid en GDP altijd gegarandeerd is. In onze magazijnen beschikken wij over:

  • Een opslagcapaciteit van meer dan 85.000 pallets
  • Verschillende temperatuurzones (Ambient, Cold, Frozen, Deepfrozen)
  • Gevalideerde systemen en maximale beveiliging
Meer over ons
VTS-warehouse-pharma-boxmeer-logistics

Opslag in verschillende temperatuurzones

Onze warehouses beschikken over ruime coldstores (+2°C tot +8°C). Ook opslag op diepvriestemperaturen (-80°C, -45°C tot -20°C) is mogelijk. We hebben verschillende vriescellen en vriezers. Daarnaast beschikken onze warehouses over temperatuur gecontroleerde ambient zones (+15°C tot +25°C). De temperatuur wordt constant gemonitord en geregistreerd. Ook onze cross-docking zones zijn temperatuur gescheiden. Hierdoor kunnen wij uw producten laden of lossen zonder dat er afwijkingen zijn in temperatuur.

Volledige ontzorging in op- en overslag

Dankzij professionele automatisering kunnen wij de opslag, overslag en bijkomende handling van uw (farma)producten uiterst snel verzorgen. Doordat onze warehouses optimaal beveiligd zijn kunt u ervan op aan dat de kwaliteit en veiligheid van uw producten geborgd is. Kortom, met meer dan 300 voertuigen, hypermoderne warehouses met crossdock zones en deskundige medewerkers zijn wij in staat u volledig te ontzorgen. Wij fungeren daarbij als uw flexibele, betrouwbare en persoonlijke partner. Neem direct contact met ons op!

Contact
Pharma warehouse logistics VTS boxmeer
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354