Logistics

VTS Transport & Logistics is sinds 1995 actief in warehousing. In totaal beschikken we over meer dan 40.000 m2. In Boxmeer staat één van de meest geavanceerde healthcare warehouses van Europa. Daar worden uw producten uiterst veilig in een temperatuur gecontroleerde en gevalideerde omgeving opgeslagen.

 

Europa’s meest geavanceerde healthcare warehouse

In ons uiterst moderne magazijn van 14.720 m2 in Boxmeer kunnen wij de op- en overslag en bijkomende handeling van uw goederen verzorgen. Daarbij hebben wij een focus op  logistics, farmaceutische en healthcare producten. Uw zending wordt conform uw eisen behandeld, waardoor de kwaliteit op het gebied van temperatuur, veiligheid en GDP altijd gegarandeerd is. In ons magazijn in Boxmeer beschikken wij over:

  • Een opslagcapaciteit tot 26.000 pallets
  • Twee verdiepingsvloeren
  • Verschillende temperatuurzones
  • Gevalideerde systemen en optimale beveiliging
Meer over ons
VTS-warehouse-pharma-boxmeer-logistics

Opslag in verschillende temperatuurzones

Ons warehouse beschikt over een ruime coldstore (+2° tot +8°) van 1500 m2. Ook opslag op diepvriestemperaturen (-40° tot -20°) is mogelijk. We hebben een vriescel van 600 m2. Daarnaast beschikken we over een temperatuur gecontroleerde ambient warehouse (15° tot 25°). De temperatuur wordt constant gemonitord en geregistreerd. Ook onze cross-docking zones zijn temperatuur gescheiden. Hierdoor kunnen wij uw producten laden of lossen zonder dat er afwijkingen zijn in temperatuur.

Voordelen van drie temperatuurzones

Volledige ontzorging in op- en overslag

Dankzij een hoge mate van automatisering kunnen wij de op- en overslag en bijkomende handling van uw (farma)producten uiterst snel verzorgen. Doordat ons warehouse optimaal beveiligd is kunt u ervan op aan dat de kwaliteit en veiligheid van uw producten geborgd blijft. Kortom, met meer dan 200 trucks, ons hypermoderne warehouse met crossdocking zones en deskundige medewerkers zijn wij in staat u volledig te ontzorgen. Wij fungeren daarbij als uw flexibele, betrouwbare en persoonlijke partner. Neem direct contact met ons op!

Contact
Pharma warehouse logistics VTS boxmeer
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354