Warehouses Nederland

Onze healthcare warehouses in Nederland hebben verschillende voordelen: Werken met een betrouwbare partner in de buurt, die de taal kent en geheel thuis is in de mogelijkheden en wetgeving van het land. VTS werkt al sinds 1981 voor farmaceutische bedrijven. Met jarenlange ervaring en een groeiende klantenkring hebben we ons mee-ontwikkeld met de markt. Onze moderne farma warehouses in Nederland (in Boxmeer), liggen centraal ten opzichte van België en Duitsland en in de buurt van belangrijke verkeersaders.

Elkaars taal spreken

Bij VTS spreken we onze talen, maar we vinden het vooral belangrijk dat we úw business en de markt begrijpen. Dat is pas echt elkaars taal spreken. Onze medewerkers worden uitvoerig getraind volgens de GPD-richtlijnen en GMP-richtlijnen. Zij weten waar de accenten moeten liggen en hoe belangrijk veiligheid en efficiency is. We werken voor vele internationale farmaceutische bedrijven als fullservice partner. Met de veranderende wetgeving is er steeds meer behoefte aan een partij die alles zorgvuldig uit handen kan nemen. Want wanneer de uitdagingen met een gerust hart uitbesteed kunnen worden, kan de industrie zich richten op hun kerntaak: waardevolle medicijnen ontwikkelen.

Warehouse medewerker

Temperatuurgecontroleerde warehouses in Nederland

Innovatie is belangrijk, de nieuwe technologieën maken onze werkwijze steeds efficiënter en veiliger. Iedere stap in de supply chain wordt gescand en gevolgd. Speciale software stelt ons in staat het hele distributieproces en de controle in te richten. Zo zorgen de systemen dat alles op de juiste plek op het juiste moment aanwezig is. In ons warehouse in Nederland, maar ook onderweg, naar de vele Europese bestemmingen. Alles is gekoppeld aan een geavanceerd alertsysteem, in de opslag, tijdens de overslag en onderweg. De chauffeurs rijden met koeltrailers of dual-temp trailers. Dit transport van farmaceutische middelen brengt een verantwoordelijkheid met zich mee. Zowel onze mensen op de weg als in onze warehouses zijn getraind en weten hoe zij de processen moeten controleren en uitvoeren. Zo garanderen wij u dat uw producten hun bestemming snel, veilig en onder de juiste temperatuur bereiken.

Wij laten u graag de mogelijkheden zien. U bent van harte welkom in onze warehouses in Nederland.

Maak een afspraak
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354