Distributie van geneesmiddelen, wij helpen u graag!

Wat houdt u zelf in de hand en wat besteedt u uit? Het liefst focust u zich op uw core-business, maar dat vraagt om een zeer betrouwbaar partner voor de distributie van uw geneesmiddelen. Sinds begin jaren tachtig is VTS thuis in vervoer voor de farmaceutische industrie. Met zoveel ervaring weten wij precies waar de branche behoefte aan heeft. Vandaag de dag verzorgt VTS de complete supply chain vanaf het moment dat de geneesmiddelen bij u van de lopende band afkomen. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Complete service

Na jarenlange verantwoordelijkheid over farmaceutisch transport, zijn wij onze diensten gaan uitbreiden met temperatuurgecontroleerd warehouses.

Contact

Nieuwe ontwikkelingen in farmaceutische distributie

Ontzorgen is een belangrijke pijler in ons beleid, evenals innovatie. We blijven meedenken en mee-ontwikkelen met onze opdrachtgevers. Het toenemende aantal vervoersbewegingen biedt de kans tot uitbreiding. Wij hebben onze verantwoordelijkheid genomen met last mile farma transport. Wij leveren alle geneesmiddelen tot aan de eindgebruiker, zoals ziekenhuis, apotheek of huisarts; temperatuur gecontroleerd, veilig en on schedule.

last mile - transporter

Meer informatie

Voor vragen over de distributie van geneesmiddelen of voor een afspraak, neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354