Healthcare transport

VTS Transport & Logistics verzorgt temperatuur gecontroleerd transport met een specialisatie in farma- en healthcare producten. Wij verzorgen healthcare transport en warehousing voor toonaangevende farmaceutische bedrijven in Europa. We zijn al meer dan 40 jaar een betrouwbare partner voor al onze klanten.

Specialist in healthcare transport

De transporten die wij verzorgen zijn gericht op de farmaceutische industrie. Wij voeren healthcare transport uit voor toonaangevende farmaceutische bedrijven door heel Europa. Dit doen wij volledig volgens de GDP-richtlijnen. Evenals wij farmaceutische/healthcare producten temperatuur gecontroleerd opslaan, daar vervoeren wij de producten ook op de juiste temperatuur. Met dual-temp trailers kunnen wij twee verschillende temperaturen instellen in één trailer. Wist u dat we naast healthcare transport ook gespecialiseerd zijn in healthcare warehousing? Hier slaan wij farmaceutische producten op een temperatuur gecontroleerde manier op.

Ononderbroken cold chain

VTS beschikt over speciale cross-docking zones en koeltrailers. Daarnaast kunnen trucks laden en lossen aan een gekoeld crossdock, waardoor we kunnen spreken van ononderbroken cold chain. Wij garanderen dat healthcare transport op een veilige manier tot stand komt, dat garanderen we door:

  • Trucks met GPRS-volgsysteem en een alarmsysteem
  • Trailers met SCM-goedgekeurde sloten
  • Trainingen op veiligheid
  • Tijdens een healthcare transport gebruik te maken van beveiligde parkings

Jarenlange ervaring met healthcare transport

VTS biedt een totaaloplossing aan in zowel pharma healthcare transport als warehousing. Dat doen wij door middel van hoogwaardige techniek, moderne materialen, meer dan 300 voertuigen en met meer dan 500 deskundig en getrainde medewerkers. Ons personeel is ADR-gecertificeerd, zodat we ook ADR-producten op de juiste manier kunnen opslaan en transporteren. Verder beschikt VTS over verschillende certificeringen zoals de GDP, ISO-9001 en TAPA. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor healthcare transport? Neem dan direct contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.

Bel ons op +31 (0)485 - 575 354