Downloads

Whitepaper Europa’s meest geavanceerde healthcare warehouse

Al meer dan dertig jaar zijn wij gespecialiseerd in temperatuurgecontroleerd transport en opslag van farma- en healthcareproducten. Met het nieuwe uiterst geavanceerde warehouse in Boxmeer breiden we ons portfolio van logistieke diensten voor medische en farmaceutische bedrijven verder uit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het nieuwe warehouse, download dan nu de whitepaper Europa’s meest geavanceerde healthcare warehouse.

Download de whitepaper

Whitepaper Temperatuurgecontroleerd farma warehouse & transport neemt zorg uit handen

Naast de bezorging op de juiste temperatuur en op de juiste locatie, hebben we het perfecte warehouse voor temperatuurgecontroleerde opslag en value added services. Wij begrijpen dat de juiste temperatuur een voorwaarde is voor een veilig en werkzaam medicijn. Niet alleen tijdens de opslag maar ook tijdens het transport. In deze whitepaper geven wij u meer uitleg over temperatuurgecontroleerd farma warehouse & transport.

Download de whitepaper

Whitepaper Value-Added Services

De groeiende markt laat ons een beweging zien waarin de farmaceutische industrie zich richt op de focus: kwalitatieve geneesmiddelen ontwikkelen. Om de energie volledig te wijden aan deze kerntaken, kunt u de aanvullende werkzaamheden neerleggen bij een betrouwbare partner. VTS wil u graag in de volledige breedte ondersteunen en biedt u vele mogelijkheden in Value Added Services. Lees meer over onze Value Added Services in de speciale whitepaper.

Download de whitepaper
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354