VTS Transport & Logistics bekroond als meest innovatieve logistiek dienstverlener in Nederland

VTS Transport & Logistics, gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerd transport en de opslag en handling van farmaceutische producten, heeft een prestigieuze onderscheiding ontvangen als de meest innovatieve logistiek dienstverlener in Nederland. Deze erkenning werd aangekondigd tijdens de presentatie van de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2024 op 19 juni in Leusden. VTS behaalde daarnaast de 37e plek op de lijst van de belangrijkste logistiek dienstverleners van het land.

Wat deze prestatie nog indrukwekkender maakt, is dat VTS als enige bedrijf in de top 100 op alle zes selectiecriteria de maximale 5 sterren heeft behaald. De criteria omvatten innovatie op vlak van duurzaam transport, duurzame warehousing, digitalisering en op andere gebieden.

Deze erkenning onderstreept de voortdurende inzet van VTS voor innovatie en duurzaamheid. Zo wordt pal naast het huidige hoofdkantoor van VTS Transport & Logistics, komende tijd een nieuw state-of-the-art warehouse en cross docking center VTS 6 gerealiseerd.  Het innovatieve gebouw in Boxmeer is op het gebied van automatisering, robotisering, artificial intelligence én duurzaamheid het neusje van de zalm. Bovendien wordt dubbel gebruik gemaakt van de beschikbare m2’s.

Patrick Esselaar, Wim Vanderputte, Maarten de Jong en Marijn Geurts namen de prijs met trots in ontvangst. “We zijn enorm verrast en vereerd met deze erkenning,” aldus Esselaar. “Deze prestatie is het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van ons hele team. Iedereen zet zijn schouders eronder om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen.”

De jaarlijkse ranglijst, samengesteld door BCI Global en Logistiek.nl, beoordeelt de prestaties van logistieke dienstverleners op diverse aspecten. Dit jaar stond DHL opnieuw bovenaan, gevolgd door Ceva Logistics en GXO Logistics. VTS’ opvallende prestatie laat zien dat middelgrote logistieke dienstverleners kunnen excelleren op specifieke innovatiethema’s.

De focus van VTS voor het komende jaar ligt op groei, duurzaamheid, kwaliteit en efficiëntie. “Of we volgend jaar weer deze award winnen, weten we niet, maar we gaan ons stinkende best doen,” voegt Esselaar toe.

VTS Transport & Logistics blijft vastberaden in haar missie om te blijven innoveren en bijdragen aan een duurzamere toekomst voor de logistieke sector. De steun van hun klanten, partners en het onophoudelijke harde werk van hun team zijn essentieel voor hun succes. Samen blijven ze streven naar verbeteringen en innovaties die hun positie als koploper in de logistiek versterken.

Bel ons op +31 (0)485 - 575 354