VTS groeit en investeert

Met de oplevering in December van een nieuw “State of the art Healthcare DC” investeert VTS tevens in haar personeel en organisatie.
De aankomende ingebruikname van het volledig temperatuur gecontroleerde warehouse met koel en vriesruimte en een opslagcapaciteit van 26.000 pallets benadrukt het succes en de gezonde groei van VTS.

Om deze groei en verdere professionalisering van VTS te begeleiden en te waarborgen heeft de directie haar organisatie geoptimaliseerd en uitgebreid. Diverse vacante posities op het gebied van Sales, HR, Warehouse en Transport zijn inmiddels of worden binnen afzienbare tijd vervuld.

Directie

Patrick Esselaar

Tevens werd het directieteam, bestaande uit Joost Hafmans (Managing Director) en Erik Stevens (Director Finance), uitgebreid met Patrick Esselaar in de functie van Director Operations.

Bij VTS is Patrick Esselaar eindverantwoordelijk voor de operationele activiteiten waaronder aansturing van de afdelingen Transport, Warehouse, Customerservice en het Bedrijfsbureau. Hij brengt uitgebreide operationele expertise en managementcompetenties met zich mee en had in de afgelopen 25 jaar posities als Managing Director, Board Member, Vice-President en C.O.O. Europe bij internationale logistieke bedrijven.

VTS Transport & Logistics
VTS is logistiek specialist in temperatuur gecontroleerde Transport & Warehouse diensten voor medische en farmaceutische bedrijven. Met een no nonsens cultuur, gedreven medewerkers, bedrijfspanden in Boxmeer (NL) & Goléniow (PL) en een moderne transportvloot bewijst VTS al jaren dat het behoort tot de Europese top in haar segment.

Bel ons op +31 (0)485 - 575 354