Uitbreiding Last Mile distributie

VTS Transport & Logistics breidt haar last mile distributie netwerk verder uit. Het is het laatste stukje van de supply chain dat op tijd, met hoge kwaliteit, onder de juiste temperatuurs-condities en veilig geleverd moet worden. VTS levert niet alleen aan groothandelaren maar ook aan bijvoorbeeld apotheken, artsen, ziekenhuizen, zorginstellingen, dierenartsen en vaccinatiecentra. Hierbij is het erg belangrijk dat alle betrokken partijen de kwaliteitseisen op het gebied van GDP en temperatuurcontrole kunnen waarborgen.

Real time visibility

VTS breidt het distributienetwerk uit in Nederland, België en Duitsland (Ruhrgebied). Farmaceuten zoeken steeds vaker naar transportoplossingen voor de gehele supply chain. Met het verder uitbreiden van deze last mile activiteiten beheert VTS het traject van groothandelaar naar eindgebruiker, zonder tussenkomst van andere partijen. Wat betekent dat door de geïntegreerde temperatuurportal real time visibility ontstaat. Met deze uitbreiding krijgt de klant meer controle over de zending, het is zaak dat de vervoerder weet hoe deze producten behandeld moeten worden en temperatuurafwijkingen worden uitgesloten. VTS biedt een volledige temperatuur controle en beheersing van de fabrikant tot de eindgebruiker.

Controle & zichtbaarheid

Door de hoge kwaliteitseisen en strenge GDP-regelgeving zijn steeds meer geneesmiddelenproducenten op zoek naar end-to-end transportoplossingen door de gehele supply chain. Een transporteur die van begin tot eind zicht en controle heeft over de producten. Door de centrale aansturing vanuit de Control Tower in Boxmeer (NL) behoudt VTS controle en zicht op verschillende facetten binnen de supply chain. VTS onderscheid zich door een combinatie van onderstaande punten te bieden:

  • Levering met eigen GDP getrainde chauffeurs
  • Levering met eigen moderne busjes, bakwagens en trucks
  • Perfecte aanvulling op Europese LTL-netwerk
  • Jarenlange kennis en ervaring van transport in farmaceutisch en healthcare gerelateerde producten
  • Dual temp (+2 tot +8°C en/of +15 tot +25°C)
  • Gevalideerde vloot

Neem contact op met onze experts

Bel ons op +31 (0)485 - 575 354