RESPECT!

Maart 2020… De gehele wereld wordt getroffen door COVID-19. Een pandemie dat zijn weerga niet kent.

 • Landen compleet in een “lock-down”.
 • Luchtruimen worden gesloten.
 • Kinderen kunnen niet meer naar school en krijgen thuisonderwijs, wat een flinke impact heeft op ieders dagdagelijks gebeuren.
 • Mensen werken thuis en blijven zoveel mogelijk binnen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te vertragen. En om zo onze “helden” van de zorgsector een klein beetje ruimte te geven om zorg te kunnen bieden aan de medemens welke getroffen is door het virus.

Er werd door de overheid een beroep gedaan op de bevolking, welke werkzaam zijn in de vitale sectoren,  om zoveel mogelijk te blijven werken en om zo de “normale gang van zaken” in Nederland en Europa te kunnen blijven garanderen.

Wat dit precies inhield, kwamen we snel genoeg achter – aangezien ook wij in de zogenoemde “vitale sector” werkzaam zijn binnen VTS.

 • Transport van farma door geheel Europa.
 • Warehousing van pharmaceuticals.
 • Last Mile leveringen in de Benelux naar:
 • ziekenhuizen
 • apotheken
 • groothandels
 • patiënten

Vanaf dag 1 zijn onze chauffeurs in hun wagen gestapt, zonder aarzeling, – maar wel met het hoogst mogelijke respect voor deze precaire situatie – en hebben zij alle medicijnen geleverd waar nodig.

Vanaf dag 1 zijn onze warehousemedewerkers door blijven werken in het magazijn, met de nodige voorzorgsmaatregelen. Zoals geen chauffeurs in het warehouse en externe chauffeurs die buiten het pand moeten blijven.

Vanaf dag 1 van de Social distancing hebben de kantoormedewerkers zich verdeeld over kantoor en thuis. Om zo het minimum van 1,5meter afstand te kunnen garanderen en een zo werkbaar mogelijke manier te vinden.

Dit alles laat onze klasse chauffeurs, warehousemedewerkers en kantoormedewerkers niet uit het veld slaan om door te blijven werken om zo Europa te blijven voorzien van de benodigde medicijnen.

Al deze zaken in acht nemend, rest ons maar één conclusie:

Respect!

Jullie zijn allemaal TOPPERS, waar wij meer dan trots op zijn!

 

Daarom willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie tomeloze inzet en gedrevenheid in deze moeilijke tijd voor iedereen. We zijn blij dat we op jullie kunnen rekenen zodat we met zijn allen, binnen VTS, Europa weer een stukje “beter” kunnen maken.

 

Graag bedanken wij ook onze klanten, laad- en losadressen, die ervoor zorgen dat wij veilig door kunnen werken.

Een kleine greep van de mooie woorden die wij hebben ontvangen:

‘’I want to express my personal gratitude for the outstanding support which VTS team has been providing to ‘’us’’ in these unprecedented times of supply chain disruptions’’

‘‘I know you are doing a great job to deliver every day ‘’our’’ products worldwide. Once again thank you to you and your teams.’’

Keep on rolling and stay safe!”

Bel ons op +31 (0)485 - 575 354