Hoogste punt van het nieuwste VTS warehouse in Boxmeer is bereikt

Al 40  jaar is VTS Transport & Logistics gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerd transport en opslag van farma- en healthcareproducten. VTS blijft de laatste jaren continu groeien en de  vrachtwagens, busjes en bakwagens zijn dan ook zeker niet meer weg te denken op het industrieterrein in Boxmeer, maar VTS is veel meer dan dat. Door het succes en de gezonde groei van het bedrijf werd in 2018 al een splinternieuw warehouse gebouwd aan de Ir. Wagterstraat in Boxmeer, nu slechts drie jaar later is het hoogste punt bereikt van het nieuwste bouwproject van VTS: een geavanceerd en modern nieuw pharma warehouse aan de Handelstraat in Boxmeer.

De vlag mag uit: Het hoogste punt
De bouw van het nieuwe warehouse verloopt voorspoedig. Vrijdag 10 september is het bereiken van het hoogste punt traditiegetrouw gevierd. Met het bereiken van het hoogste punt komt de opening en ingebruikname van het nieuwe warehouse ook steeds dichterbij.

Het nieuwste magazijn
Met dit warehouse kan VTS nog beter voorzien in de groeiende behoeften van de klanten. Dit hoogwaardige warehouse beschikt over verschillende temperatuurzones en nog meer mogelijkheden voor de verschillende klanten om farmaceutische producten onder de juiste condities op te slaan. Ook de kwaliteit is gewaarborgd en het warehouse voldoet aan de internationale eisen.

VTS zorgt voor nog meer werkgelegenheid in de regio
Inmiddels heeft VTS bijna 350 mensen op de loonlijst staan. Dit zijn onder andere chauffeurs, logistiek medewerkers, planners en ondersteunend kantoorpersoneel. VTS is hiermee een grote werkgever in de regio Boxmeer. Door de groei van het bedrijf en op de planning de ingebruikname van het nieuwe warehouse staan er dan ook nog een aantal mooie vacatures open. De huidige vacatures zijn altijd te vinden op de website: www.vts.nl/vacatures. Alle medewerkers van VTS staan direct op de loonlijst. Na een tijdelijk contract worden geschikte mensen voor onbepaalde tijd op de loonlijst geplaatst. Er wordt dan ook niet gewerkt met uitzendkrachten. VTS gelooft in investeren in goede werknemers d.m.v. goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werksfeer en mogelijkheden om te blijven ontwikkelen.

Heeft u een vraag over een van onze diensten of wilt u meer weten over VTS 5? Neem contact op met ons.

Bel ons op +31 (0)485 - 575 354