De mogelijkheden van het nieuwe VTS farma warehouse

VTS ademt farma. Dat blijkt wel uit het feit dat ruim 95% van alle transporten die wij verzorgen transporten zijn voor de farmaceutische industrie. Met de realisatie van uiterst moderne healthcare warehouse van maar liefst bijna 15.000 m² breidt VTS haar portfolio van logistieke diensten voor medische en farmaceutische bedrijven verder uit. In dit artikel zoomen we verder in op de mogelijkheden van dit nieuwe warehouse voor de farmaceutische industrie.

Snelle en veilige op- en overslag

VTS is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerd transport en opslag van voornamelijk farma- en healthcare producten. Mede door de opgedane kennis en ervaring in de loop der jaren kunnen wij snelle, uiterst veilige en efficiënte op- en overslag in een volledig temperatuur gecontroleerde en gevalideerde omgeving borgen. En met de komst van ons uiterst moderne healthcare warehouse doen wij daar nog een schepje bovenop.

Warehouse met vele mogelijkheden voor farma producten

Dankzij een hoge mate van automatisering kan de op- en overslag van farma- en healthcare producten uiterst snel plaatsvinden. Alle informatie rondom in- en uitgaande producten wordt verzameld en opgeslagen in ons warehouse management systeem. Daarnaast biedt ons nieuwe warehouse vele mogelijkheden voor de farmaceutische industrie. Denk daarbij aan:

  • Opslag tot 26.000 pallets
  • Opslag in verschillende temperatuurzones
  • Gevalideerde systemen
  • Optimale veiligheid en controle
  • Opslag van opiaten, ompakken / labellen

100% temperatuur gecontroleerd in verschillende zones

In ons uiterst moderne warehouse wordt de productkwaliteit gewaarborgd door continue temperatuur monitoring in een gevalideerde omgeving. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende temperatuurzones; zo zijn wij in staat om goederen op te slaan in een cold store van 2 tot 8 graden Celsius, in diepvriestemperaturen (-40 tot -20 graden Celsius) en binnen een temperatuurrange van 15 tot 25 graden. Dit geldt tevens voor de cross-docking zones met een temperatuurrange van 2 tot 8 graden Celsius en van 15 tot 25 graden Celsius. Bestelauto’s kunnen zelfs in de gekoelde ruimte laden cq lossen waardoor een ononderbroken cold chain wordt gegarandeerd.

Hét aanspreekpunt voor farma transport en opslag

Ons nieuwe warehouse in Boxmeer is van alle gemakken voorzien. Door dat te combineren met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij voorzien in een snelle, flexibele en betrouwbare dienstverlening. Op die manier zijn wij uitgegroeid tot hét aanspreekpunt voor transport en opslag van farma- en healthcare producten. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Contact

Meer informatie over het nieuwe warehouse

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het nieuwe warehouse? Download dan nu de whitepaper Europa’s meest geavanceerde healthcare warehouse.

Download whitepaper

Bel ons op +31 (0)485 - 575 354