Distributie van medicatie, wij ontzorgen

Het vervoeren van farmaceutische middelen vraagt om aandacht en ervaring. Sinds 1981 is VTS betrouwbaar partner voor de farmaceutische industrie. In eerste instantie enkel voor medicijntransport, later ook voor opslag, overslag en aanvullende services. Inmiddels verzorgt VTS de complete supply chain vanaf dat het van de lopende band komt, totdat het bij de afnemer wordt afgeleverd. Ook bij last mile distributie van medicatie ontzorgen wij. 

Fullservice partnership 

VTS heeft begin 2018 het nieuwe healthcare warehouse betrokken. Sindsdien zijn onze services uitgebreid. In ons pand, 15.000 m2 groot, verzorgen we niet alleen de op- en overslag van medicijnen en aanvullende farmaceutische middelen. U produceert en wij zorgen dat alles op de juiste manier gedistribueerd wordt. VTS onderscheidt zich op de volgende punten:

  • Real Time visibility (24/7 temperatuur check, bij het laden en lossen worden de temperatuur grafieken automatisch gedeeld)
  • GDP gecertificeerd
  • Control Tower in Boxmeer

Last mile farma distributie 

Innovatie is belangrijk, stilstand is achteruitgang. De transportsector is altijd in beweging en de uitdagingen veranderen. Medicijndistributie kent extra uitdagingen en de relevantie van tijd en veiligheid is significant. Al sinds 1981 leveren we aan de gehele Europese Unie, inmiddels hebben we last mile farma distributie ingezet voor de Benelux. Wij vervoeren uw farmaceutische middelen tot aan de eindgebruiker, zoals een apotheek of ziekenhuis. Het aantal transportbewegingen neemt snel toe en in plaats van dat probleem te laten aan de eindgebruiker, pakken wij de uitdaging op. Onze chauffeurs zijn immers geheel getraind en ons temperatuur gecontroleerd wagenpark is perfect uitgerust voor de distributie van deze kwetsbare middelen.

Ontzorgen van opdrachtgevers 

Als iedereen zich kan focussen op zijn specialismen, wordt de kwaliteit gewaarborgd. VTS richt zich op het ontzorgen aan de hand van warehousing en medicijntransport. De distributie van medicatie is bij ons in goede en ervaren handen. Uiteraard werken wij onder supervisie van een Responsible Person en zijn de GDP en GMP-richtlijnen leidend in alles wat wij doen. Veiligheid staat voorop, net als flexibiliteit. Daarom hebben we verschillende temperatuurgecontroleerde zones in ons warehouse en beschikken we over dualtemp voertuigen en trailers, dus materiaal met twee aparte temperatuurzones. Wij nodigen u graag uit om eens rond te kijken in ons warehouse, zodat u een duidelijk beeld heeft van de hoge standaard en de mogelijkheden.

Voor vragen of een afspraak, neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)485 - 575 354