VTS garandeert altijd de juiste temperatuur in het warehouse.

Het nieuwe warehouse wat begin 2018 in gebruik is genomen is uiterst modern en voorzien van alle nieuwe technieken. Dat geldt ook voor technieken en maatregelen op het gebied van veiligheid. In en om het warehouse zijn tal van beveiligingsmaatregelen genomen en ook de werkwijze is zo optimaal mogelijk ingericht met het oog op veiligheid. In dit artikel vertellen we daar meer over.

Optimaal beveiligd warehouse

Ons nieuwe warehouse in Boxmeer is optimaal beveiligd, zodat de kwaliteit en veiligheid van de producten geborgd blijft. Uiteraard is het warehouse voorzien van een brand- en inbraakalarm. Daarnaast zijn er ook diverse camerasystemen in en om het warehouse actief om alles te registreren en zorgen een betonnen borstwering en een schrikkeldraad rondom het pand voor het buitenhouden van ongewenste bezoekers. Dit is slechts een greep van de vele moderne, en uiterst veilige, technische snufjes waarmee ons warehouse is uitgerust.

Logistiek

GDP-richtlijnen en 100% temperatuurmonitoring

VTS werkt volledig volgens GDP-richtlijnen om zo de kwaliteit van farmaceutische producten tijdens zowel opslag als distributie te borgen. Zo wordt er o.a. gewerkt met gevalideerde systemen, wordt het materieel onderhouden volgens de instructies van de fabrikant en zijn maatregelen getroffen om de opslagfaciliteit schoon en vrij van ongedierte te houden. Daarnaast kunnen we door 100% temperatuurcontrole borgen dat er geen temperatuurafwijkingen plaatsvinden. Het hele warehouse is uitgerust met sensoren waarmee de temperatuur wordt gemonitord. Zodra de temperatuur uit range dreigt te raken volgt er een alarmmelding welke 24/7 wordt opgevolgd. Op die manier kunnen we garanderen dat de kwaliteit en temperatuur van veelal dure farma- en healthcare producten optimaal geborgd is.

Farma

Meer informatie over het nieuwe warehouse

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het nieuwe warehouse? Download dan nu de whitepaper Europa’s meest geavanceerde healthcare warehouse.

Download whitepaper

Bel ons op +31 (0)485 - 575 354