Pharma warehouse

Begin 2018 is het nieuwe pharma warehouse van VTS in gebruik genomen. Het is binnen Europa het meest geavanceerde health warehouse. Het gebouw bestaat uit maar liefst 15.000 m2 geavanceerde opslag- en overslagruimte, in een geheel gevalideerde omgeving. Alles is volledig temperatuurgecontroleerd, opgedeeld in verschillende zones. Hiermee bieden we de farmaceutische industrie de meest moderne en vooruitstrevende oplossing voor de distributie-uitdagingen van nu en van de toekomst.

Veranderende vraag

We zijn om de tekentafel gaan zitten voor dit pharma warehouse, omdat we willen blijven aansluiten bij de veranderende klantvraag. In 1981 zijn we begonnen als transportbedrijf voor farmaceutische middelen. Met het opbouwen van een stabiele en innovatieve klantenkring, wisten we steeds beter welke vragen en uitdagingen speelden. Al snel begrepen we dat we met een breder aanbod onze opdrachtgevers beter konden servicen. We breidden de transportactiviteiten uit met de bouw van een pharma warehouse. Naarmate onze expertise groeide, nam ook de vraag toe. Deze nieuwe locatie speelt in op de grotere behoefte bij de farmaceutische industrie om distributie-activiteiten uit te besteden. Daarnaast is innovatie en veranderende wetgeving ook een belangrijke reden om onze mogelijkheden uit te breiden. Als fullservice partner zijn wij geheel ingericht op de toekomst.

Warehouse medewerker

Warehousing en aanvullende services

Ons pharma warehouse garandeert een veilige en passende op- en overslag. Met speciale  software dragen wij zorg voor de controle, beveiliging, documentatie en het rapporteren van de processen. De GPD-richtlijnen en GMP-richtlijnen staan hierbij altijd centraal.

De farmaceutische industrie richt zich steeds meer op de kerntaken: kwalitatieve geneesmiddelen ontwikkelen. Aanvullende werkzaamheden worden daarom vaker bij een betrouwbare partner neergelegd. VTS verzorgt in het pharma warehouse ook diensten als:

  • Seconday Packaging & Labelling en Asembly Procedure Tray
  • Postponent Packaging
  • Serialization
  • Order to Cash

Wilt u meer weten over de aanvullende werkzaamheden, download dan onze speciale whitepaper.

Download whitepaper

Team

We werken enkel met de beste professionals. Onze medewerkers krijgen specialistische training en alle werkzaamheden worden nauwlettend gemonitord. We zijn trots op ons pharma warehouse, maar vooral ook op het geweldige team dat veiligheid, stiptheid en efficiency in alle processen waarborgt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak
Warehouse medewerker
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354