Healthcare warehouse

VTS heeft verschillende nieuwe healthcare warehouses. Deze innovatieve panden zijn opgedeeld in temperatuurgecontroleerde zones, geheel opgezet volgens de GPD-richtlijnen en GMP-richtlijnen. Deze gevalideerde omgeving is ingericht op de uitdagingen van nu en die van de toekomst, voor ons en voor u.

Inspelen op ontwikkeling en innovatie

Begin jaren tachtig is VTS begonnen als transportbedrijf voor de farmaceutische industrie. Vandaag de dag hebben we naast deze transporttak ook de meest geavanceerde healthcare warehouses van Europa. Naast transport zijn we al jaren partner in op- en overslag. Het goede contact met onze opdrachtgevers maakt dat we bijtijds in kunnen spelen op ontwikkelingen in de markt.

Met onze nieuwe healthcare warehouses sluiten we aan bij de hedendaagse behoeftes, maar we spelen vooral in op de ontwikkelingen van de nabije en verdere toekomst. Fullservice partnership is key. Wij geven onze opdrachtgevers alle mogelijkheden om zich volledig te wijden aan hun eigen focus: de ontwikkeling van geneesmiddelen.

Warehouse medewerker

Fullservice partnership

Transport, opslag en overslag staat al jaren centraal bij VTS. We werken met verschillende temperatuurgecontroleerde zones, in het healthcare warehouse en natuurlijk ook op transport. Daarnaast verzorgen we de activiteiten die nodig zijn om de farmaceutische middelen veilig, duidelijk en compleet over te kunnen dragen aan de afnemers. denkt u aan:

  • Seconday Packaging & Labelling en Asembly Procedure Tray
  • Postponent Packaging
  • Serialization
  • Order to Cash

Door al deze diensten onder te brengen bij een fullservice partner loopt u geen risico’s met overhuizen. De services van VTS vangen ook de pieken en dalen op en dat geeft u rust. Onze medewerkers zijn vakmensen, getraind en ze werken onder verantwoordelijkheid van een Responsible Person. Daarnaast zorgen de geavanceerde technologieën en innovatieve software voor 24/7 controle. Veiligheid, stiptheid en efficiency is in alle processen gewaarborgd.

Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Wij nodigen u van harte uit in onze nieuwe healthcare warehouses.

Maak een afspraak
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354