Europe warehouse

VTS is groot in warehousing. Met de realisatie van Europa’s meest geavanceerde healthcare warehouse heeft VTS haar portfolio van logistieke diensten voor farmaceutische bedrijven verder uitgebreid.

Industrie kan zich volledig focussen op medicijnenontwikkeling

We merken dat er vanuit het binnen- en buitenland steeds meer vraag is naar een fullservice partner. Dat wil zeggen: een bedrijf dat de totale logistieke dienstverlening en al het transport uit handen neemt. Sinds begin 2018 beschikt VTS over een nieuw Europe warehouse. Hier slaat het producten op voor bedrijven die in Europa leveren. Doordat VTS de logistiek en het vervoer uit handen neemt kan de industrie zich volledig focussen op het ontwikkelen van medicijnen.

We kunnen met recht spreken van een Europe warehouse

In het Europe warehouse worden de producten uiterst veilig in een temperatuur gecontroleerde en gevalideerde omgeving opgeslagen. Er kan met recht gesproken worden van een ‘Europe warehouse’, dat blijkt wel uit de volgende indrukwekkende feiten:

  • Er is 30.000 m2 aan opslag ruimte beschikbaar in het Europe warehouse
  • Het warehouse kent twee verdiepingsvloeren
  • VTS beschikt over gevalideerde systemen en optimale beveiliging
  • Er zijn verschillende temperatuurzones.

Bent u op zoek voor naar een betrouwbare logistieke partner? Neem dan direct contact met ons op! Onze experts vertellen u graag meer over het moderne Europe warehouse.

Neem contact op

Europe warehouse met verschillende temperatuurzones

Het Europe warehouse beschikt over een ruime coldstore van 1.500 m2. De temperatuur in de coldstore ligt tussen de 2° en 8°. Verder kunnen wij de farmaceutische producten ook opslaan op diepvriestemperaturen. Denk hierbij aan temperaturen vanaf -40° tot -20°. In ons ambient warehouse is opslag mogelijk tussen de 15° en 25°. De temperatuur in de ruimtes is erg belangrijk, vandaar dat er constant gemonitord en geregistreerd wordt of de temperatuur op peil is.

Temperatuur gecontroleerd transporteren

Wilt u weten hoe wij farmaceutische producten veilig en onder de juiste temperatuur verplaatsen van warehouse naar truck? Of bent u benieuwd hoe wij deze producten juist transporteren? Op de pagina healthcare transport vindt u alle informatie hierover die u moet weten.

Ontdek het zelf
Bel ons op +31 (0)485 - 575 354